Fără categorie

Cât costă un container modular?

cafenea din container

„Cât costă un container modular?” este o întrebare la care nu se poate răspunde succint. Perfectum Module oferă construcții modulare de înaltă calitate, iar costul acestora depinde de mai mulți factori, printre care dimensiunea proiectului, materialele folosite și chiar designul interior. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că, de obicei, containerele modulare oferă economii semnificative în comparație cu construcțiile tradiționale.

Și, deși, la prima vedere, prețul containerelor modulare de înaltă calitate nu pare cu mult mai profitabil decât clădirile permanente, adevărații experți vor înțelege clar – clădirile modulare sunt mult mai profitabile. Costul unei construcții modulare variază de la 300 euro/mp când clientul are nevoie de fapt doar de un cadru și pereți și poate ajunge la 700 euro/mp. În medie, o proprietate comercială sau rezidențială costă 400-600 euro/mp. Dacă analizăm însă afacerea pe termen lung, observăm câteva momente importante.

Unul dintre argumentele pe care le putem contesta este că la același preț se poate construi o clădire din blocuri aerate sau din fortan. Clienții care raționează în acest fel, nu țin cont de imaginea holistică a construcției. Să vă spunem de ce.

Construcțiile modulare de la Perfectum Module sunt create rapid și eficient, permițându-vă să începeți rapid să le utilizați în diverse scopuri.

Dacă vorbim de business, un spațiu modular se realizează în medie în 45 de zile, ceea ce înseamnă că puteți lansa rapid o afacere, fie ea un birou modular, o facilitate comercială, o cafenea container sau un magazin modular, fără timp de nefuncționare sau întârziere.

Cu construcțile modulare rezidențiale, evitați timpul prea mare de construcție, costurile neașteptate și bătăile de cap inutile. Adesea, în timpul construcției majore, costurile pot depăși estimarea inițială de peste 3 ori, în timp ce soluțiile modulare vă protejează de astfel de surprize.

În plus, economiile se reflectă și în absența deșeurilor din construcții, care de obicei însoțesc construcția de capital. Construcțiile modulare sunt livrate la locul de instalare în formă finită, ceea ce înseamnă că nu există deloc deșeuri de construcție.

vulcanizare modulara

Ba mai mult, construcțiile modulare de la Perfectum Module oferă oportunități de economii pe termen lung. Puteți extinde cu ușurință structura prin adăugarea de noi module atât în ​​lățime, cât și în înălțime (până la 4 etaje), asigurând astfel adaptabilitatea unității dumneavoastră la nevoile și condițiile în schimbare.

Este important de menționat că în climatul nostru și ținând cont de creșterea prețurilor la utilități, aspectul structurilor noastre modulare sunt mai eficiente din punct de vedere energetic și, datorită materialelor de înaltă calitate folosite pentru podea, tavan și pereți din panouri sandwich, un efect de „termos” se obține atunci când camera este lungă și temperatura este menținută. În practică, aceasta înseamnă următorul lucru: clădirile modulare sunt mai ușor și mai ieftin de încălzit iarna și de răcit vara. Acest fapt a fost verificat în practică de conducerea companiei, care locuiește în case modulare. Pe parcursul a 9 ani de existență, compania Perfectum Module se poate mândri de proiecte de succes și recenzii de la clienți recunoscători care folosesc modulele noastre în scopuri comerciale și rezidențiale. Am produs deja peste 1000 de module pentru diverse utilizări.

Construcțiile modulare pot fi mutate în altă locație dacă s-au schimbat condițiile de închiriere sau locația nu este profitabilă. În același timp, construcția poate fi folosită și în alte scopuri sau vândută, ceea ce înseamnă că există o oportunitate de a vă răscumpăra investiția sau chiar de a face bani.

Astfel, construcțiile modulare Perfectum Module nu numai că oferă o soluție rentabilă pentru diverse domenii de activitate, dar asigură și implementarea rapidă a proiectelor și economii pe termen lung. Indiferent dacă construiți o clădire comercială, rezidențială sau de birouri, soluțiile noastre modulare vă oferă combinația optimă de calitate și economii.

Beneficiile construcțiilor modulare de la Perfectum Module nu se limitează la economii. Containerele noastre modulare îndeplinesc standardele internaționale de calitate și siguranță, asigurând fiabilitate și durabilitate. Nu sunteți în pericol față de fisurile ce pot apărea în timp sau față  de atitudinea necinstită a diferitelor echipe de construcții care, în timp ce își fac partea lor de muncă, pot strica ceva ce nu aparține domeniului lor. În plus, modulele sunt proiectate având în vedere eficiența spațiului, permițându-vă să simplificați fluxul de lucru și să economisiți spațiu în sediul dumneavoastră.

Creațiile noastre de design pot fi soluția perfectă pentru proiectul dumneavoastră, oferind confort, funcționalitate și economii semnificative!

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *