Fără categorie

5 idei pentru utilizarea structurilor modulare în afaceri.

Containere modulare pentru obiecte comerciale – cererea crește în întreaga lume! Vă vom spune cum puteți utiliza constructii modulare pentru a lansa sau extinde afacerea dumneavoastră.

1. Cafenea și ghereta comerciala modulara.

Cafenele și fast-food-uri modulare sunt extrem de populare, construite din unul sau mai multe containere modulare panouri sandwich. Acestea sunt folosite în întreaga Europă și nu numai, chiar și în București. De multe ori, nu le observăm și doar intrăm în cafenea pentru a ne bucura de mâncare și de o atmosferă plăcută.

Puteți lucra sau face livrări la domiciliu sau puteți crea o mică locație confortabilă în care oaspeții dvs. se pot bucura de băuturi și gustări. Pe lângă aceasta, puteți echipa o terasă sau pur și simplu puteți pune mese pentru oaspeți, dacă condițiile de închiriere și amplasarea cafenelei permit. Puteți crea un interior original, să gândiți o tematică comună de rețea sau să utilizați stilul de marcă al francizei.

Aceasta poate fi realizată ușor, rapid și relativ ieftin, fără pierderea calității: construcțiile noastre modulare sunt fabricate folosind tehnologie austriacă și nu sunt inferioare în niciun fel construcțiilor permanente. Iar dacă doriți să vă mutați într-o altă locație, acest lucru poate fi făcut fără probleme. Acum proprietatea dvs. devine mobilă.

2. Spațiu de depozitare gata în doar 1,5 luni pe care îl puteți extinde și muta

Dacă deja aveți o afacere și aveți nevoie de un depozit.

Rapid, ieftin și calitativ. Acest lucru este ușor de realizat prin constructii metalice modulare ușor de asamblat.

Pentru depozite, de obicei, nu există cerințe speciale pentru finisare, dar există întrebări privind încărcarea podelelor, caracteristicile planificării și echipamentului specific. Este important să se coordoneze planificarea – experții noștri vă vor ajuta să organizați spațiul în mod eficient. Dacă este nevoie să vă extindeți – puteți adăuga pur și simplu module, este posibilă implementarea de clădiri pe mai multe etaje.

Un avantaj indiscutabil este mobilitatea – astfel de depozite pot fi mutate în altă locație. Depozitele din module sunt potrivite pentru amplasarea acolo unde nu există posibilitatea unei construcții capitale.

3. Spații comerciale modulare de vânzare

Constructii modulare sunt utilizate pe scară largă în comerț, de exemplu pentru buticuri, chioșcuri, magazine și chiar mici centre comerciale. Din module, pot fi construite supermarketuri întregi pentru vânzarea diferitelor categorii de produse.

Acestea pot fi făcute luminoase și elegante, branduite și atrăgătoare pentru vizitatori. În același timp, ele sunt funcționale, mobile, confortabile și comode atât pentru angajați, cât și pentru clienți. Aceste spații sunt potrivite pentru utilizarea pe tot parcursul anului. În interior se instalează echipamente pentru încălzire sau aer condiționat, precum și o toaletă, dacă este necesar. Există posibilitatea de a planifica spațiile pentru birouri sau depozite.

Peste 1-1,5 luni după aprobarea proiectului, puteți echipa spațiul deja pregătit: instala vitrine, rafturi, echipamente frigorifice, deoarece clădirea modulară poate fi dotată cu toate comunicațiile necesare.

Se poate instala o ghereta comerciala modulara, practic, în orice loc, și acest lucru este foarte convenabil, iar la nevoie poate fi mutat.

Construcțiile cu pereți laterali din sticlă ca vitrine și iluminarea vitrinei sau a panoului de afișaj sunt foarte populare printre clienții noștri.

4. Oficii modulare

Dacă intenționați să deschideți sau să extindeți afacerea, la un moment dat veți avea nevoie de un birou confortabil și plăcut.

Construcția unei clădiri poate necesita mult timp și costuri semnificative, iar închirierea unui spațiu poate fi costisitoare pentru a-l adapta nevoilor specifice. Și dacă biroul este necesar acolo unde se află producția, de exemplu într-o zonă economică liberă?

În acest caz, cea mai bună opțiune ar fi construirea unor oficii modulare confortabile și relativ ieftine din containere modulare.

Un birou modular poate fi instalat în doar câteva ore, şi nu va trebui să vă ocupați de designul, izolarea și dotarea cu echipamente necesare pentru o muncă productivă în condiții confortabile. Va trebui doar să coordonați detaliile proiectului cu noi, să plasați o comandă personalizată și vom gestiona proiectul.

Aceste structuri modulare nu vor fi inferioare în ceea ce privește capacitățile funcționale și aspectul exterior clădirilor de birouri obișnuite pentru noi.

5. Hala de producere modulara

Un antreprenor de succes care se ocupă de producție știe că hala de producție este cel mai important activ al companiei. Munca din hală trebuie să fie bine configurată pentru ca producția să funcționeze fără întreruperi.

Construcțiile modulare sunt o soluție rapidă și eficientă pentru cei care doresc să organizeze sau să mărească suprafața de producție sau tehnică în 1-2 luni, fără a depinde de condițiile meteorologice, timpul necesar lucrărilor de construcție și alte dificultăți.

Clădirile pot fi extinse treptat, adaptându-se la nevoile și numărul de angajați. Un aspect important este că halele modulare și mini-fabricile pot fi amplasate chiar și pe un teren închiriat și, în caz de necesitate, pot fi mutate împreună cu echipamentele în altă locație convenabilă.

Modulele pot fi, de asemenea, utilizate ca spații auxiliare pentru muncitori, depozit, punct de trecere, birou de teren în apropierea zonei de producție, cabina de paza modulara. Putem construi chiar și garaje auto modulare! Și toate acestea sunt mobile, transportabile și gata de utilizare în cel mai scurt timp posibil.

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *